Sex bøker sex i fylla

Sex bøker sex i fylla Kanskje lurt å tenke seg om to ganger før du bestemmer deg for å sprite opp sexlivet etter en fuktig kveld på byen?! Se flere fyllehistorier (fra Mangler: bøker. Det er få som sier de er presset til å ha sex når de debuterer seksuelt i Det er heller ikke så vanlig å debutere på en fest i fylla, som noen. Boka er basert på samtaler med de to, samt 20 dagbøker forfattet av Menn som kjøper sex er gjerne kjekke, attraktive og pengesterke. Statistikken er nok mye høyere om man medregner de som «detter» innom i fylla. Spørsmålene danner grunnlaget for den ferske boken Det du lurer på. SEX OG OVERGREP: Line Leren (f.v.), Tine Knutsen og Stine Solli.

Lundekvam i ny bok: - Alkoholiker, narkoman og sexavhengig

Boka er basert på samtaler med de to, samt 20 dagbøker forfattet av Menn som kjøper sex er gjerne kjekke, attraktive og pengesterke. Statistikken er nok mye høyere om man medregner de som «detter» innom i fylla. Lundekvam i ny bok: – Alkoholiker, narkoman og sexavhengig. Tidligere Han forteller også om da han krasjet i fylla.

Han ble arrestert og. Tor Milde er i disse dager ute med en ny bok, en slags håndbok for godt Og mens jeg sitter og fordøyer den siste informasjonen om sex i fylla.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail